Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj fac verificări în urma unei sesizări conform căreia un poliţist ar fi avut un comportament indecent într-o cabină de probă a unui magazin din Cluj-Napoca. Agentul de pază al magazinul, chemat imediat, nu a găsit nimic în neregulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Cluj a fost sesizată, în 12 februarie, că un bărbat care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă. 
 
"Acesta ar fi fost observat de o persoană care se afla în zonă şi care a anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate", a transmis, sâmbătă, Poliţia Cluj.
 
O patrulă de la Secţia 3 Politie a ajuns la magazin, l-a preluat pe bărbat şi a întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost  ânaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul este poliţist.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.