Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat preventiv, joi, după ce, timp de o zi şi o noapte, a sechestrat o tânără de 33 de ani în apartamentul său şi a încercat să o violeze. Femeia a reuşit să fugă în momentul în care bărbatul a adormit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, femeia, din comuna Codăeşti, a fost sechestrată de bărbat în momentul în care s-a dus la acesta în vizită.

Vasluianul a ţinut-o pe femeie închisă în apartament o zi şi o noapte şi a încercat să o violeze.

”La o zi după ce a fost împiedicată să plece, victima a profitat de faptul că bărbatul dormea şi a reuşit să părăsească locuinţa. Ulterior, femeia a reclamat la Poliţie că a fost victima unei tentative de viol, fiind declanşate cercetări de către lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Iulian Petre.

Reţinut iniţial de către poliţişti, bărbatul de 55 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol şi lipsire de libertate.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.