Un poliţist şi un jandarm au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, miercuri seară, după ce au intrat cu o autospecială de Poliţie într-un morman de pietriş de pe marginea unui drum judeţean. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a petrecut accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O autospecială de Poliţie condusă de către un subofiţer de la Secţia nr. 1 Vaslui a fost implicată într-un accident petrecut, miercuri seara, pe drumul judeţean Pungeşti – Gîrceni, după ce şoferul a intrat într-un morman de pietriş de pe marginea drumului. Poliţistul se afla împreună cu un jandarm şi se îndrepta dinspre localitatea Gîrceni spre Pungeşti când, la un moment dat, a ieşit de pe carosabil şi a intrat cu maşina de serviciu în acea grămadă de balast din afara şoselei. Ulterior, autospeciala de poliţie a revenit pe drum, însă fără a se răsturna.

Cei doi subofiţeri au solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 intervenţia unui echipaj medical.

”Poliţistul acuza dureri la mandibulă, în timp ce jandarmul a spus că i-a fost afectată coloana vertebrală. Cele două victime au fost preluate de un echipaj de prim ajutor (EPA) al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Vaslui au început cercetările la locul accidentului pentru a stabili condiţiile în care s-a petrecut incidentul. De asemenea, poliţistului aflat la volan i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.