Un bărbat de 25 de ani a căzut cu scuterul într-o râpă adâncă de nouă metri din judeţul Vaslui, unde a stat toată noaptea. Miercuri, el a fost scos de pompieri şi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, căzut într-o râpă de nouă metri din localitatea Ghergheşti.  

Acidentul s-a produs marţi seară, iar bărbatul a stat toată noaptea în râpă. Miercuri dimineţa a luat legătura cu u localnic, iar acesta a sunat la 112. 

Pompierii Detaşamentului Bârlad s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că bărbatul era conştient, avea un traumatism cranio-facial şi acuza dureri de mâini şi de picioare. El a povestit echipelor de intervenţie că a căzut în râpă, marţi seara, dar abia miercuri dimineaţa a reuşit să ia legătura cu un localnic, iar acesta a anunţat autorităţile. 

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad pentru îngrijiri medicale. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.