Un adolescent de 17 ani a murit, luni, iar fratele său de 16 ani este în stare gravă, după ce s-au răsturnat cu maşina pe un drum agricol din judeţul Vaslui. După accident, băiatul de 16 ani şi-a sunat mama pentru a o anunţa, aceasta alertând autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii şi pompierii din Vaslui intervin, luni, la un accident rutier produs pe un drum agricol dintre comunele Pădureni şi Lunca Banului. 

”La faţa locului s-au deplasat şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui şi un echipaj de poliţişti din cadrul IPJ Vaslui. În accident este implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, pe drumul agricol care face legătura dintre localităţile Ivăneşti (comuna Pădureni) şi Lunca Veche (comuna Lunca Banului) a fost găsit un autoturism răsturnat. În autoturism se aflau doi băieţi cu vârste de 16 şi 17 ani. Unul dintre minori, cel în vârstă de 17 ani era decedat, acesta având semne vizibile de rigiditate şi lividitate cadaverică”, a transmis ISU Vaslui.  

Minorul de 16 ani a suferit traumatisme multiple, era inconştient şi hipotermic. 

Victima a primit primele îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Huşi.  

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţatcă au fost anunţaţi, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că a fost anunţată de către fiul ei de 16 ani, că împreună cu fratele său în vârstă de 17 ani, s-au răsturnat cu maşina pe un câmp din proximitatea localităţii Ivăneşti.  

Adolescentul i-a spus femeii că a fost rănit, iar fratele său a murit.  

”În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.