Trei persoane au fost transportate la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, miercuri seară, în urma unei agresiuni care a avut loc la Protopopeşti. Una dintre victime, un bărbat de circa 60 de ani, era inconştientă şi cu răni la cap.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Vaslui, echipajul ambulanţei SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor unei agresiuni care a avut loc în localitatea Protopopeşti, comuna Tăcuta. Acolo au fost deplasate şi ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite trei victime, una dintre acestea fiind preluată de echipajul ambulanţei SMURD. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsit în stare de inconştienţă şi prezintă multiple plăgi în zona capului. Bărbatul este transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat sursa citată.
 
Celelalte victime au fost preluate de echipajele SAJ Vaslui şi sunt transportate la aceeaşi unitate medicală. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.