Un taximetrist de 56 de ani, din municipiul Huşi, a ajuns în stare gravă la spital, marţi, după ce şoferul unei alte maşini a intrat în plin în portiera din stânga faţă a taxiului. Bărbatul este singura victimă a accidentului, în condiţiile în care acesta nu avea niciun client în maşina de serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut pe strada 1 Decembrie din municipiul Huşi, în zona Bisericii ”Sfântul Ilie”, după ce taximetristul a ieşit cu maşina de pe o stradă lăturalnică, fără să se asigure corespunzător şi să acorde prioritate. În consecinţă, taxiul a fost lovit în plin în portiera din stânga de un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat care circula dinspre centrul oraşului spre autogară.

”În urma accidentului, conducătorul taxiului a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă temporală deschisă, contuzie coloană vertebrală şi traumatism membru superior stâng. Bărbatul de 56 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Huşi unde, în urma evaluării medicale, se va stabili dacă se impune transferul său la o unitate medicală de rang superior”, a declarat, marţi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, medicul Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele taximetristului pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul de 56 de ani a fost singura victimă a accidentului, în condiţiile în care se afla singur în maşina de serviciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.