Un tânăr de 19 ani, din localitatea vasluiană Văleni, a fost reţinut, marţi, pentru loviri sau alte violenţe în cazul bărbatului de 24 de ani transportat în comă, în urmă cu două zile, cu un elicopter SMURD, la un spital din Iaşi, după ce a fost găsit bătut în stradă, cu leziuni grave la faţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii vasluieni au reţinut un tânăr de 19 ani, care, în cursul dimineţii de duminică, a bătut în stradă un bărbat de 24 de ani care a ajuns ulterior în stare gravă la spital, cu fracturi multiple de mandibulă.

Anchetatorii au stabilit că vasluianul de 19 de ani a reacţionat violent în urma unui schimb de replici pe care l-a avut cu tânărul de 24 de ani într-un taximetru. În fapt, în maşină s-a urcat iniţial viitoarea victimă a conflictului, bărbatul din Văleni fiind luat, împreună cu prietena sa, de pe traseu de către taximetrist.

”Când victima a ajuns la destinaţie şi a coborât din autoturism, celălalt pasager al taxiului a coborât şi a început să-l lovească, după care acesta a părăsit zona. Tânărul de 24 de ani, rămas în stare de inconştienţă, a fost observat de către un trecător, care a solicitat ambulanţa şi intervenţia poliţiştilor”, a declarat, marţi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

Transportată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, victima a fost transferată la o clinică din Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe, urmând să fie propus pentru arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.