Un tânăr de 18 ani a fost grav rănit, joi seară, după explozia unei centrale pe lemne. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Victima a fost transportată la spital, în stare gravă, semiconştientă. Anterior, un bărbat din judeţul Suceava a murit într-un incident similar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salvatorii vasluieni au intervenit cu o ambulanţă SMURD tip C1 - terapie intensivă mobilă-, pentru salvarea vieţii unui tânăr grav rănit în urma producerii unei explozii la centrala termică a unei locuinţe din localitatea Bleşca, comuna Ivăneşti. Explozia nu a fost urmată de izbucnirea unui incendiu”, anunţă, joi seară, ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajului de intervenţie, a fost găsit un băiat în vârstă de 18 ani rănit şi cu arsuri majore în urma exploziei unei centrale termice care funcţiona cu material lemnos.

”Tânărul era în stare de seminconştienţă şi prezentaarsuri ale căilor respiratorii şi arsuri de gradul II la nivelul feţei, gâtului, toracelui şi ale membrelor superioare. Intubat orotraheal şi ventilat mecanic, tânărul rănit în urma exploziei a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată, victima rămâne în unitatea medicală.

Anterior, un incident simular a avut loc într-o locuinţă particulară din comuna Vama.

”Explozia a avut loc la o centrală termică pe lemne, iar în urma ei s-a înregistrat o victimă inconştientă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a preluat-o şi a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, după consumarea protocolului medical, victima (un bărbat în vârstă de 44 de ani) a fost declarată decedată”, a transmis ISU Suceava.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.