Şoferul unui microbuz care transporta copii a fost amendat cu 2.900 de lei, fiindu-i suspedat permisul de conducere, după ce a fost depistat băut la volan, pe un drum judeţean din udeţul Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 17 iunie 2023, la ora 08:41, un echipaj de poliţie rutieră, din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, care acţiona pe drumul naţional DN 15, în zona intersecţiei cu drumul judeţean DJ 247, în comuna Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, a depistat şi oprit, pentru verificare, un microbuz înmatriculat în judeţul Iaşi care efectua o cursă ocazională de transport persoane pe traseul Miroslava (judeţul Iaşi) - Bârlad (judeţul Vaslui)”, anunţă IPJ Vaslui.

 Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Miroslava, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul opririi, în microbuz se mai aflau 13 copii, cu vârste între 6 şi 7 ani, şi 3 persoane adulte care însoţeau grupul.

”Faţă de bărbat a fost dispusă măsura sancţionării contraventionale cu amendă de 2.900 lei. Totodată, barbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. Mijlocul de transport a fost imobilizat”, precizează IPJ Vaslui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.