O femeie de 34 de ani a fost accidentată mortal pe un drum judeţean din Vaslui, în timp ce mergea spre casă ţinându-l de mână pe fiul său de zece ani. Şoferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii vasluieni caută un şofer care, sâmbătă seară, a accidentat mortal o femeie de 34 de ani, în localitatea Rebricea.

Femeia a fost lovită de maşină, susţin anchetatorii, în timp ce mergea spre casă, pe marginea şoselei, ţinându-l de mână pe fiul său de zece ani.

Imediat după accident, băiatul a fugit acasă să anunţe rudele, trupul femeii fiind găsit, între timp, de către un bărbat care a anunţat Poliţia şi Ambulanţa. Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul femeii, care avea leziuni grave.

”Poliţiştii au început cercetări pentru identificarea autorului accidentului, care a plecat de la locul faptei. În acest sens, s-au constituit filtre la intrările în municipiile Vaslui şi Iaşi, fiind anunţaţi şi colegii din judeţele învecinate”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de anchetă.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.