Peste 80 de doze cu substanţe psihoactive pe bază de canabis au fost ridicate de către poliţişti şi procurori DIICOT de la domiciliul unui tânăr de 18 ani, în urma unor percheziţii desfăşurate în trei locuri din judeţul Vaslui. Tânărul, cercetat în prezent sub control judiciar, ar fi vândut substanţe cu efect halucinogen în oraşul Negreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au făcut, în Negreşti, trei percheziţii domiciliare la persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive fără a avea autorizaţie, precum şi de deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

În urma descinderilor, anchetatorii au ridicat 84 de doze ce conţin substanţă psihoactivă MDMB, canabis, precum şi mai multe bunuri care ar fi fost obţinute din activităţile ilicite de comercializare de substanţe cu efect halocinogen.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016-2017, un bărbat de 18 ani, din oraşul Negreşti, ar fi procurat, deţinut şi pus în vânzare substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza oraşului Negreşti. De asemenea, în cursul lunii iulie, acesta ar fi procurat şi deţinut canabis, la domiciliul său”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, marţi, de Poliţia Română.

Procurorii DIICOT au luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de tânărul de 18 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.