Patru persoane din judeţul Vaslui, printre care şi un copil de opt ani, au fost rănite în urma unui accident petrecut, luni după-amiază, pe drumul european E 581, după ce o căruţă al cărei conducător nu s-a asigurat când a intrat pe şosea a fost lovită de o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe drumul european E 581, în afara localităţii vasluiene Zorleni. Căruţaşul, un bătrân de 69 de ani, nu s-a asigurat când a intrat pe şosea cu atelajul, acesta fiind lovit în plin de o maşină condusă de un tânăr de 34 de ani, care nu a reuşit să frâneze ca să evite impactul.

”În urma accidentului, conducătorul auto şi cel al atelajului au fost răniţi, la fel ca şi copilul din maşină, un băiat de opt ani, fiul şoferului, şi soţia căruţaşului, în vârstă de 67 de ani. Cele patru persoane au fost transportate de mai multe ambulanţe la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde medicii i-au diagnosticat cu traumatisme cranio-cerebrale. Starea cea mai gravă este a femeii, care a suferit şi fracturi de claviculă şi antebraţ”, a declarat luni, pentru News.ro, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele căruţaşului, pentru vătămare corporală din culpă. Anchetatorii urmează să stabilească, în baza probelor de sânge recoltate de la acesta, dacă bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.