Patru persoane au murit sâmbătă după amiază, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Vaslui, şi în care au fost implicate o maşină şi o căruţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă după-amiază, la un accident rutier petrecut între municipiul Bârlad şi pensiunea MIRA.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul pentru descarcerare, o ambulanţă tip C1, iar de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui, au fost trimise la accident o ambulanţă tip C şi două ambulanţe tip B.

În accident au fost implicate o căruţă şi un autoturism, iar patru persoane şi-au pierdut viaţa.

O altă persoană, şoferul autoturismului, în vârstă de 18 ani, a fost rănit. El a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.