Patru adolescenţi de 15 şi 16 ani sunt cercetaţi de poliţişti în cazul celor şapte maşini găsite cu cauciucurile tăiate într-o parcare din faţa unor locuinţe din oraşul vasluian Murgeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii vasluieni au reuşit, după mai multe zile de cercetări, să găsească persoanele care au tăiat cauciucurile a şapte maşini parcate în faţa unor locuinţe din oraşul Murgeni. Autorii sunt patru adolescenţi de 15 şi 16 ani din localitate.

”Pe numele celor patru minori au fost întocmite dosare penale pentru distrugere, fiind continuate cercetările faţă de aceştia în stare de libertate. Prin comiterea faptelor, prejudiciul creat proprietarilor de maşini se ridică la 2.000 de lei”, a declarat, vineri, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Cercetările în acest caz au fost declanşate de poliţişti în urma plângerilor depuse la începutul săptămânii de către proprietarii celor şapte maşini găsite cu cauciucurile tăiate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.