O fetiţă de doi ani şi opt luni din judeţul Vaslui a murit, duminică noapte, la spital, după ce a căzut într-un bazin cu apă aflat în spatele locuinţei, într-un moment în care fusese lăsată nesupravegheată de către părinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, fetiţa a fost găsită de către părinţi plutind cu faţa în jos într-un bazin cu apă cu înălţimea de un metru, aflat în spatele casei şi în care se aduna apa de la precipitaţii. Copila a căzut în bazin într-un moment în care fusese lăsată nesupravegheată de către părinţi. 

Fetiţa a fost luată imediat de mama sa şi dusă la o vecină, asistentă medicală, pentru a-i face manevrele de resuscitare. De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia unei ambulanţe.

”La adresa indicată a fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum şi o ambulanţă SMURD, redirecţionată de la un alt caz. Echipajele medicale au făcut manevrele de resuscitare, fetiţa dând semne vitale, dar minore. În consecinţă, s-a decis transportarea sa la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Vaslui”, a declarat, luni, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Marişcu.

La câteva ore de la internare, medicii au declarat decesul fetiţei. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.