Ninsorile abundente din ultimele ore au creat probleme şoferilor, miercuri seară, la intrarea în municipiului Huşi, pe drumul european E 581, din cauza pantei abrupte din zona Dobrina. Autorităţile au constituit filtre de poliţişti care îi obligă şoferii de TIR să monteze lanţuri pe roţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul rutier pe drumul european E 581 se desfăşoară cu dificultate la intrarea în municipiul Huşi, din cauza ninsorilor abundente din ultimele ore. În aceste condiţii, autorităţile au constituit filtre la cele două intrări din oraş, obligându-i pe şoferii de TIR să monteze lanţuri pe roţi pentru a putea urca panta din zona Dobrina.

”Au mai existat mici blocaje în zonă, însă pentru perioade scurte de timp. În consecinţă, s-a decis suplimentarea numărului de utilaje de deszăpezire în zona municipiului Huşi tocmai pentru ca situaţia să poată fi ţinută sub control”, a declarat, miercuri, pentru News.ro prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipajele de poliţie au restricţionat circulaţia autotrenurilor în zona Huşi, permiţând accesul acestora doar câte unul pe sensul de urcare.    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.