Pompierii şi jandarmii au intervenit, sâmbătă, pentru a captura un şarpe cu o lungime de aproape doi metri care se afla într-un copac din municipiul Bârlad, în apropierea unui bloc de locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Vaslui, Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit în sprijinul jandarmilor pentru a facilita prinderea unui şarpe urcat într-un arbore din apropierea unui bloc de locuit, pe o stradă din municipiul Bârlad.

FOTO: ISU Vaslui
FOTO: ISU Vaslui

La sosirea echipajului de intervenţie, şarpele se afla în copac, la o înălţime de aproximativ şase metri. Pompierii au folosit scara culisabilă pentru a urca în copac, cât mai aproape de şarpe şi, cu un dispozitiv improvizat, au deplasat animalul cât mai aproape de baza arborelui, acolo unde a fost prins de jandarmii care erau dotaţi cu un dispozitiv special pentru prinderea şerpilor.

Ulterior, animalul a fost transportat de jandarmi la Grădina Zoologică din Bârlad, acolo unde a fost predat unui specialist în herpetologie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.