O fată de 12 ani, din localitatea vasluiană Şişcani, a fost transportată cu ambulanţa SMURD la spital, marţi după-amiază, după ce s-a electrocutat cu un cablu improvizat cu care era iluminat beciul locuinţei, într-un moment în care nu era supravegheată de către părinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, copila s-a curentat în momentul în care a pus mâna pe o porţiune de cablu neizolat care făcea legătura între locuinţă şi beci şi cu care era asigurat iluminatul în pivniţă. Fata a fost aruncată la pământ în momentul în care s-a electrocutat şi a suferit traumatisme, fiind găsită de către părinţi, care au sunat la numărul de urgenţă 112. 

”Echipajul medical deplasat la intervenţie i-a acordat minorei îngrijirile de specialitate. Ulterior, pacienta a fost transportată cu autospeciala SMURD la Spitalul Municipal Huşi, starea sa fiind stabilă”, a declarat, marţi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Marişcu.

Fata de 12 ani nu era supravegheată atunci când s-a electrocutat, susţin pompierii vasluieni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.