Un copil de 4 ani s-a electrocutat, marţi, într-o localitate din judeţul Vaslui, după ce ar fi atins firele unei instalaţii improvizate. Copilul a fost transportat cu elicopterul la Iaşi, conştient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ambulanţa SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) încadrată un echipaj specializat, intervine în localitatea Dragomireşti pentru salvarea unui copil în vârstă de aproximativ patru ani, care s-a electrocutat la nivelul membrului superior. Copilul are o arsură cu puncte de intrare/ieşire (a curentului electric) la nivelul mâinii”, a transmis ISU Vaslui.  

Sursa citată a precizat că victima a fost găsită conştientă, stabilă hemodinamic şi cooperantă. 

”Minorul a primit primul ajutor, după care a fost transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul Iaşi”, a transmis sursa citată.  

Din declaraţiile părinţilor există posibilitatea ca minorul să fi atins cu palma un conductor electric de la o instalaţie electrică improvizată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.