Un bătrân de 81 de ani, cu probleme locomotorii, a fost găsit carbonizat în locuinţa sa din localitatea vasluiană Deleni, care a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de Crăciun. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, după ce jar din sobă a căzut pe covor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul a fost găsit mort pe patul din camera unde dormea, după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Bătrânul nu s-a putut salva din cauza problemelor locomotorii de care suferea, fiind imobilizat la pat.

Incendiul a fost observat de către unul dintre vecini, care a sunat la 112.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, compusă din trei camere şi construită din pământ, având acoperiş pe structură din lemn şi învelitoare din tablă. Din informaţiile preliminare oferite de către apelant, în interiorul casei ar fi fost surprins de flăcări proprietarul casei, cunoscut cu probleme locomotorii. Din nefericire, acest lucru s-a confirmat, iar după lichidarea incendiului, pompierii au  găsit într-una dintre camere trupul carbonizat al acestuia”, a declarat, duminică, responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Pompierii militari au stabilit drept cauză probabilă a izbucnirii incendiului jarul căzut din sobă pe covor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.