Un bărbat din judeţul Vaslui şi-a ucis fiul şi soţia, apoi a plecat cu maşina. La un moment dat s-a răsturnat într-un şant, iar un trecător a sunat la 112. Bărbatul a spus asistentei de pe Ambulanţă că şi-a ucis familia, aceasta alertând autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul naţional DN 24 din localitatea Costeşti, judeţul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albeşti, judeţul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparţin soţiei şi fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui”, a tansmis, duminică, IPJ Vaslui. 

Potrivit sursei citate, la locuinţa din localitatea Corni-Albeşti, comuna Albeşti, judeţul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani şi un bărbat în vârstă de 46 de ani, decedate.

”Acestea prezentau urme de violenţă la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia poliţiştilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a mai transmis IPJ Vaslui.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit www.vremeanoua.ro, un bărbat din comuna Albeşti şi-a ucis soţia şi fiul, iar apoi s-a urcat în maşină şi a provocat un accident în Costeşti.  

O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că este o maşină ieşită în decor, fiind trimisă la faţa locului o Ambulanţă cu o asistentă medicală.  

Bărbatul ar fi povestit asistentei că şi-a ucis familia, iar aceasta a alertat autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă.  

Până la ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile nu au transmis un punct oficial de vedere cu privire la dubla crimă.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.