Un bărbat de 45 de ani a fost preluat în stare gravă, sâmbătă după-amiază, de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Iaşi, după ce o căruţă cu lemne s-a răsturnat peste el în timp ce se afla într-o pădure din comuna vasluiană Cozmeşti. Poliţia a început o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor locale din Cozmeşti, o căruţa plină cu buşteni s-a răsturnat peste bărbat în timp ce acesta se afla împreună cu fiul său în pădurea de lângă localitatea Fîstîci.

Vasluianul a fost prins sub încărcătura de lemne după ce căruţa s-a răsturnat din cauza denivelărilor drumului. Fiul bărbatului a anunţat imediat autorităţile, un echipaj de terapie intensivă mobilă fiind trimis la faţa locului.

”Pacientul a fost găsit în stare gravă, cu traumatisme la cap şi la coloana vertebrală. În consecinţă, a fost solicitat sprijinul echipajului medical de pe elicopterul SMURD, care s-a deplasat la caz şi, după stabilizarea bărbatului, l-a transportat la un spital din Iaşi”, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul şi dacă lemnele care s-au răsturnat peste bărbat fuseseră luate legal de către acesta din pădure. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.