Un bărbat din Bârlad, judeţul Valui, care şi-a agresat cu un cuţit soţia, cu care se află în proces de divorţ, dar şi soacra, a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infracţională a unui bărbat, în vârstă de 55 ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi lovire sau alte violenţe, după ce acesta şi-ar fi agresat soţia (cu care se află în procedură de divorţ) şi soacra”, a transmis, vineri seară, IPJ Vaslui.

Sursa citată a precizat că, joi seară, aflaţi în locuinţa comună, din municipiul Bârlad, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor şi-ar fi agresat soţia şi soacra, provocându-le plăgi tăiate, cu un cuţit.

”Cele două femei, în vârstă de 53, respectiv 85 de ani, au suferit plăgi superficiale şi escoriaţii. Soţia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, de unde a fost externată în cursul zilei de astăzi. Femeia de 85 de ani a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a necesitat transportul la spital” au mai precizat poliţiştii.

Ca urmare a agresiunilor, victimele au suferit vătămări corporale ce vor necesita 8 - 9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (soţia), respectiv 7 - 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (soacra).

”În urma intervenţiei în imobilul în care s-au produs infracţiunile sesizate, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul bănuit care prezenta o plagă tăiată superficială, în zona abdomenului, fiind transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale.  În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 2 aprilie a.c., poliţiştii bârlădeni l-au reţinut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, au mai precizat poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.