Un asistent medical de la Ambulanţa Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, vineri după-amiază, după ce a intrat cu maşina într-un autoturism aflat în faţa sa, care intenţiona să părăsească drumul european E 581. Medicii au decis transferul victimei la Clinica de Neurochirurgie Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut, vineri după-amiază, pe drumul european E 581, la intrarea în municipiul Bârlad dinspre Tecuci, după ce asistentul medical a intrat în plin cu maşina personală în autoturismul aflat în faţa sa, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui.

Poliţiştii au stabilit că angajatul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, al cărui şofer oprise cu intenţia de a vira la stânga. În urma accidentului, şoferii, ambii în vârstă de 43 de ani, au fost răniţi, asistenul medical fiind în stare gravă.

”Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost diagnosticat cu fractură de craniu, în timp ce celălalt şofer a suferit policontuzii. Ambii bărbaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind negative”, a declarat responsabiul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Medicii Spitalului de Urgenţă Bârlad au decis transferarea asistentului medical la Clinica de Neurochirurgie Iaşi din cauza stării grave în care se afla.    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.