Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în cazul unei tinere de 24 de ani din Irlanda care, marţi seară, a ajuns la spital cu fractură de pumn şi luxaţie de cot. Femeia, băută fiind, le-a spus cadrelor medicale că ar fi fost violată şi aruncată de la primul etaj al unui bloc din municipiul Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, tânăra, de cetăţenie irlandeză, a fost găsită în scara unui bloc din municipiul Vaslui de către un locatar care a sunat la 112, întrucât femeia avea dureri la o mână.

Preluată de o ambulanţă, tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu fractură de pumn şi luxaţie de cot.

Femeia de 24 de ani, care era băută, le-a spus cadrelor medicale că ar fi suferit leziunile după ce ar fi fost violată şi aruncată de la primul etaj al unui bloc din municipiu.

Poliţiştii vasluieni infirmă, deocamdată, această variantă şi susţin că femeia era incoerentă în declaraţii, având în vedere starea în care se afla.

”Pe timpul primelor audieri făcute, tânăra, care era foarte incoerentă, nu a specificat faţă de poliţişti că ar fi fost violată sau aruncată de la etaj. De asemenea, concubinul a declarat că, într-adevăr, a consumat băuturi alcoolice în locuinţa sa cu respectiva femeie, aceasta părăsind ulterior locuinţa, fără niciun fel de conflict. Urmează să stabilim cum a ajuns tânăra în acea locaţie unde a fost găsită şi în ce condiţii a suferit acele leziuni”, a declarat, miercuri, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Tânăra de 24 de ani din Irlanda locuieşte de mai multe luni, fără forme legale, într-un bloc din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.