Un adolescent de 16 ani din judeţul Iaşi a murit, miercuri, după ce a intrat în apa unui lac şi nu a mai ieşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  "Podul  Înalt" al judeţului Vaslui au fost sesizaţi prin apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, de către un  cetăţean care afirma că a văzut un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani care a intrat în apa unui lac din localitatea Moreni, comuna Deleni şi nu a mai ieşit la suprafaţă”, a transmis, miercuri seară, ISU Vaslui.  

Sursa citată a precizat că mai multe echipaje s-au deplasat la locul intervenţiei.  

”În urma cu doar câteva minute, trupul băiatului în vârstă de 16 ani care era căutat în acumularea din localitatea Moreni, comuna Deleni a fost scos din apă. Din nefericire, copilul nu prezintă semne vitale. La intervenţie au participat 12 pompieri militari, care au încadrat  două autospeciale, două bărci pneumatice şi o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM)”, au mai transmis pompierii.  

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii acestui eveniment.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.