Un adolescent de 16 ani din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv, după ce ar fi încercat să violeze o tânără căsătorită, al cărei soţ este plecat în străinătate, şi pentru care făcuse o pasiune. Băiatul a fost ridicat de poliţişti dintr-un bar din sat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, adolescentul a intrat în casă peste tânăra de 27 de ani, care locuieşte singură în localitatea Izlaz, soţul său fiind plecat la muncă în străinătate, după ce a spart uşa.

Ulterior, băiatul a forţat-o pe femeie să întreţină relaţii sexuale cu el, fără să reuşească însă. Adolescentul a părăsit apoi locuinţa, iar tânara a sunat la 112.

Băiatul le-a declarat anchetatorilor că făcuse o pasiune pentru femeie. 

”În urma sesizării primite, poliţiştii l-au identificat pe minor într-un bar din sat, fiind dus la audieri. În baza probelor administrate, s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore”, a declarat, marţi, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

El a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.