Poliţiştii de frontieră au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, un cetăţean irakian care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns pe osia semiremorcii unui autocamion. Acesta a fost preluat de către autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 31.12.2022, în jurul orei 19.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul specific asupra unui autocamion condus de un cetăţean turc, care transporta textile din Turcia pentru România.  În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperită ascunsă, pe osia semiremorcii autocamionului, o persoană de sex masculin”, anunţă Poliţia de Frontieră Giurgiu.

Bărbatul nu avea documente de identitate asupra sa.

El este cetăţean irakian, în vârstă de 24 de ani. Acesta a declarat că s-a urcat pe osia  semiremorcii, când se afla pe teritoriul Bulgariei, fără ca şoferul să cunoască acest lucru, şi intenţiona să ajungă în Germania.

Tânărul, şoferul şi autovehiculul au fost preluaţi de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.