Un microbuz cu cel puţin 12 persoane s-a răsturnat, luni seară, pe DN 7, în localitate Bujoreni, judeţul Vâlcea, după ce a fost acroşat de semiremorca unui TIR. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie, iar primele informaţii arată că sunt cinci persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, un accident rutier a avut loc, luni seară, pe DN 7, în localitatea Bujoreni, Capul Piscului.

Primele informaţii arată cu un microbuz cu cel puţin 12 persoane s-a răsturnat, astfel că a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La intervenţie se deplasează 10 ambulanţe ale SAJ, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, mai arată ISU.

Poliţia Vâlcea arată că microbuzul, care se deplasa pe direcţia Sibiu - Vâlcea, a fost acroşat de semiremorca unui TIR care circula din sens opus.

"Din primele informaţii ar fi vorba de 5 persoane rănite", mai anunţă Poliţia Vâlcea.

Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, una dintre victime fiind în stare critică.

Traficul este blocat complet în urma accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.