Un bărbat de 37 de ani care s-a rătăcit în pădure, în apropiere de Mănăstirea Frăsinei, a fost salvat, joi, de jandarmii montani. Bărbatul încerca să ajungă într-un sat vecin şi a vrut să scurteze drumul, dar nu a mai ştiut unde se află.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un apel 112 a alertat jandarmii vâlceni. Un bărbat rătăcit într-o pădure de lângă Mănăstirea Frăsinei, îngheţat şi dezorientat, a cerut ajutorul autorităţilor. Jandarmii montani au pornit în căutarea bărbatului, alături de echipaje din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti şi Salvamont Vâlcea. Temperatura era foarte scăzută, iar condiţiile de căutare erau extrem de dificile”, a transmis, joi, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că, după aproximativ două ore de căutări, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost găsit pe un drum forestier greu accesibil, care face legătura între Mănăstirea Frăsinei şi oraşul Călimăneşti.

”Era îngheţat şi speriat de faptul că ar putea fi atacat de animalele sălbatice. Jandarmii i-au oferit haine groase şi au luat decizia de a-l transporta in oraşul Călimăneşti de unde a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul le-a spus jandarmilor că a avut intenţia de a ajunge într-un sat apropiat şi a decis să scurteze drumul prin pădure, iar la un moment dat nu a mai ştiut unde se află.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.