Un bărbat care dorea să-şi împodobească poarta pentru nuntă a rămas blocat într-un element ascuţit, fiind apelat numărul 112. Bărbatul, care a suferit hemoragie masivă, a fost salvat de paramedici, care l-au transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în această după-amiază pentru salvarea unui bărbat care prezenta hemoragie masivă şi era captiv în elementele metalice ale unei porţi”, a transmis, joi seară, ISU Vâlcea.  

Accidentul s-a produs în municipul Râmnicu Vâlcea.  

Potrivit datelor de la faţa locului, bărbatul dorea să-şi împodobească poarta pentru nuntă, a alunecat scara şi s-a înfipt cu mâna dreapta în ţepii de la poartă. 

”În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana a fost eliberată, fiind transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD”, a mai transmis sursa citată.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.