Un bărbat de 37 de ani din judeţul Timiş a murit, duminică dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism condus de un şofer din Ilfov, care avea o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat.Accidentul s-a produs pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Şoferul care a provocat accidentul a fost rănit grav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din Vâlcea, duminică dimineaţa, conducătorul unui autoturism din Ilfov care circula pe DN 7, în direcţia Piteşti-Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturim, înmatriculat în Timis, care circula din sens opus.

”Din impact a rezultat decesul conducatorului auto înmatriculat în judeţul Timis şi rănirea grava a conducătorului auto iîmatriculat în Ilfov”, au transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat.
La rândul lor, pompierii din Vâlcea au precizat că ambele victime au fost încarcerate, fiind nevoie de intervenţia echipei soacializate pentru scoaterea lor din maşină.

Bârbatul decedat avea 37 de ani, iar cel care a provocat accidentul are 27 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.