Un bărbat de 54 de ani a murit, luni, după ce a fost prins între două maşini, în curtea unei societăţi comerciale. Bărbatul încerca să prindă o maşină de alta pentru a o tracta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Paramedicii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi în urmă cu câteva minute pentru salvarea unei persoane, în urma producerii unui accident rutier în localitatea Râmnicu Vâlcea, pe strada Depozitelor, în incinta unei societăţi comerciale. În urma apelului primit prin 112, s-a anunţat o persoana prinsă între două vehicule”, a transmis, luni, ISU Vâlcea.  

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, persoana în cauză a fost găsită în stare de inconştienţă, cu multiple leziuni grave.  

Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns.  

”Victima este un bărbat, de 54 de ani, care în momentul producerii accidentului, efectua operaţiunile premergătoare tractării unui autovehicul”, a mai precizat sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.