Traficul rutier pe Drumul Naţional 7,' blocat şi apoi restricţionat pe o bandă joi seară, din cauza unui incendiu de pădure care se manifesta în apropierea şoselei, a fost reluat vineri dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Circulaţia rutieră se desfăşoară pe ambele fire pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 204, între localităţile Căciulata şi Brezoi, judeţul Vâlcea, unde anterior traficul a fost restricţionat pe o bandă din cauza unui incendiu de vegetaţie de pe versantul muntelui", anunţă vineri dimineaţă Centrul Infotrafic.

Poliţiştii rutieri rămân la faţa locului pentru monitorizarea situaţiei.

Pompierii din Vâlcea au anunţat, joi seară, că intervin cu mai multe autospeciale la un incendiu de pădure care se manifestă în localitatea Brezoi, în apropierea Drumului Naţional 7.

Conform pompierilor, erau două focare, la distanţă de aproximativ opt sute de metri unul de celălalt, care înaintau către şosea.

De asemenea, se înregistrau mari degajări de fum.

”Fumul a iesit pe partea carosabilă, căzând şi trunchiuri de copac pe partea carosabilă. Traficul se blochează total pentru degajarea trunchilor de copac”, au transmis joi seară poliţiştii din Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.