Traficul rutier este deviat printr-o parcare de pe marginea DN 7, în judeţul Vâlcea, din cauza apei acumulate pe carosabil. Pe o distanţă de 80 de metri, apa are aproximativ zece centimetri pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 234, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, pe partea carosabilă s-a acumulat apă în urma unei ploi torenţiale, din această cauză circulaţia desfăşurându-se deviat printr-o parcare din apropierea drumului public”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să reducă viteza şi să circule cu atenţie, respectând indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru dirijarea traficului.

Potrivit pompierilor din Vâlcea, pe o distanţă de 80 de metri, apa are aproximativ zece centimetri pe şosea şi se intervine cu motopompe.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.