Tânărul din judeţul Vâlcea suspectat că şi-a ucis iubita şi a îngropat-o în pădure a fost reţinut pentru 24 de ore. Potrivit anchetatorilor, fapta a fost comisă în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din Vâlcea, tânărul de 18 ani suspectat că şi-a lovit şi înjunghiat iubita de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru omor calificat.

”Din primele cercetări reiese că acesta ar fi lovit-o cu pumnii şi ar fi injunghiat-o, după care ar fi ingropat-o în pădure. Fapta s-a petrecut acum aproximativ trei săptămâni, dar fata nu a fost dată dispărută”, anunţă poliţiştii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acestora, trupul a fost găsit miercuri dimineaţă şi tot miercuri a fost depistat, în Râmnicu Vâlcea, suspectul. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a preluat dosarul şi va coordona cercetările. Deocamdată, tânărul nu şi-a justificat fapta. 

Cadavrul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea, iar poliţiştii şi procurorii au demarat cercetările. Autorul, un tânăr de 18 ani, a fost prins şi audiat.

Din primele informaţii, se pare că acesta a lovit-o şi a înjunghiat-o, iar când a murit a îngropat-o în zona denumită Goranu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.