Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la acoperişul unei clădiri din Făureşti, judeţul Vâlcea, în care funcţionează o grădiniţă, biblioteca şi, temporar, dispensarul. Copiii nu se aflau în grădiniţă la momentul izbucnirii incendiului, însă până la lichidarea acestuia acoperişul a ars pe o suprafaţă de peste 260 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, un incendiu a izbucnit la o clădirea din satul Făureşti de Sus, comuna Făureşti, aceasta adăpostind Gradiniţa cu Program Normal Făureşti, Biblioteca comunală şi, temporar, Dispensarul medical Făureşti şi două încăperi sociale pentru urgenţe.

Acolo a fost trimis un echipaj de la Garda de Intervenţie Balş şi patru autospeciale de la ISU Vâlcea.

În urma incendiului, nu au fost victime, iar la ora izbucnirii acestuia - în jur de 7.20 - copiii nu se aflau încă în grădiniţă.

Incendiul a fost lichidat, însă acoperişul grădiniţei a ars pe o suprafaţă de peste 260 de metri pătraţi. Interiorul grădiniţei nu a fost însă afectat, nefiind infiltraţii de apă.

La grădiniţa din Făureşti sunt 20 de copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.