Poliţiştii din Vâlcea au reţinut o femeie care a încercat să retragă suma de 18.000 de lei din contul unei persoane, folosind un act de identitate fals. Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce angajaţii unităţii bancare au anunţat Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii vineri de Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pentru 24 de ore o femeie de 31 de ani, pentru uz de fals şi fals privind identitatea.
 
Poliţiştii au deschis dosarul după ce, în 20 ianuarie, un angajat al unei sucursale bancare din Râmnicu Vâlcea a sesizat Poliţia municipiului despre faptul că o femeie a prezentat la casieria unităţii un act de identitate fals şi ar fi încercat să retragă o sumă de bani.
 
"Din verificările efectuate, poliţiştii au identificat o femeie de 31 de ani, din municipiu, care ar fi prezentat la o unitate bancară o carte de identitate falsă ce conţinea fotografia ei şi datele de stare civilă ale unei femei de 41 de ani şi folosindu-se de aceasta ar fi încercat să retragă suma de 18.000 lei, ce se afla în contul deschis pe numele femeii de 41 de ani”, mai transmite IPJ Vâlcea.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.