Poliţia judeţeana Vâlcea anunţă că în urma incendiului izbucnit într-un bloc de locuinţe de pe strada Decebal din Râmnicu-Vâlcea a fost deschis un dosar penal, care vizează infracţiunea de distrugere din culpă. Cincisprezece persoane au fost salvate de către pompieri, iar alte aproximativ 30 s-au evacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Vâlcea anunţă vineri că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările şi cauzele producerii incendiului izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-un bloc din municipiul Râmnicu-Vâlcea.

Conform bilanţului dat publicităţii de pompieri, în paralel cu acţiunea de localizare şi lichidare a incendiului, salvatorii au evacuat 15 persoane, iar alte aproximativ 30 de persoane au reuşit să iasă singure din bloc.

Acţiunea a avut loc în condiţiile în care holurile etajelor 3 şi 4, dar şi casa scării, erau inundate cu fum dens.

Pe parcursul intervenţiei, echipajele de căutare şi salvare au verificat, de mai multe ori, toate cele 104 garsoniere din bloc, din una dintre acestea fiind evacuată o persoană imobilizată la pat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.