Un bărbat din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, a fost reţinut pentru ultraj, după ce a ameninţat cu o secure un poliţist şi un jandarm care au intervenit după ce fiica acestuia, adolescentă, a chemat poliţia susţinând că e agresată de tatăl său. Bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, incidentul a avut loc luni după-amiază, când fiica agresorului, în vârstă de 14 ani, a solicitat intervenţia poliţiei, susţinând că tatăl ei o agresează.

Un echipaj format dintr-un agent din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti şi un jandarm de la Detaşamentul 4 s-au deplasat la locuinţa tinerei care a făcut sesizarea.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, foarte agresiv, a ieşit cu o secure şi a încercat să-i lovească pe poliţist şi pe jandarm, membrii familiei acestuia fiind cei care l-au oprit. Ulterior, agresorul a fugit, fiind prins la scurt timp şi reţinut. 

Bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunea de ultraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.