Un bărbat de 37 de ani din Brezoi, judeţul Vâlcea, a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant când primea 3.000 de lei de la o femeie pe care ar fi şantajat-o cu publicarea unor fotografii compromiţătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea directă a procurorului, au organizat, vineri, o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit de şantaj.

Astfel, a fost prins un bărbat de 37 de ani, din Brezoi, în timp ce primea 3.000 de lei de la o femeie, care ar fi fost şantajată de acesta cu publicarea unor fotografii compromiţătoare.

În urma probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru şantaj, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri legale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.