Un bărbat de 47 de ani din judeţul Vâlcea a fost reţinut, fiind acuzat că şi-a înjunghiat cu un cuţit fosta iubită, cu 33 de ani mai tânără. Crima a avut loc în locuinţa bunicii fetei, pe fondul unei crize de gelozie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Vâlcea, anchetatorii l-au identificat şi reţinut, luni, pe Remus Răducanu, cercetat pentru omor şi violare de domiciliu, victima fiind o adolescentă în vârstă de 15 ani.

Surse judiciare au declarat că, duminică seară, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, care avusese o relaţie cu fata de 15 ani, a mers acasă la bunica fetei, unde locuia tânăra şi, pe fondul unei crize de gelozie, a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit în spate.

Leziunea a fost atât de gravă încât adolescenta a decedat. Imediat după faptă, bărbatul a fugit, fiind prins câteva ore mai târziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.