Un bărbat în vârstă de 24 de ani din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv după ce a abordat pe stradă două fete cu vârste de 11, respectiv 12 ani, iar pe una dintre acestea a urmărit-o până în scara blocului, unde a avut faţă de ea un comportament exhibiţionist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mama fetei a sunat la Poliţie, iar două zile mai târziu bărbatul a fost prins, fiind în prezent arestat preventiv.  

Potrivit datelor furnizate joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Câineni a fost arestat preventiv, miercuri, pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor, victime fiind două fetiţe cu vârste de 11 şi 12 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre acest caz în seara zileide 7 ianuarie, când o femeie din municipiul Râmnicu Vâlcea a sunat la 112 reclamând că fiica sa şi o prietenă au fost abordate de un bărbat necunoscut, în timp ce se îndreptau spre casă, în zona de nord a municipiului.

Bărbatul a urmărit-o pe copila de 11 ani până în scara blocului, a intrat după ea şi acolo a avut un comportament exhibiţionist în faţa minorei.

Două zile mai târziu bărbatul a fost prins, iar poliţiştii şi procurorii au cerut arestarea sa preventivă.

În prezent, el se află în centrul de reţinere şi arest preventiv al IPJ Vâlcea şi poate contesta decizia de emitere a mandatului de arestare pe numele său. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.