Pompierii din Vâlcea intervin, miercuri, după ce s-a semnalat o avarie majoră la o conductă de gaze, cinci persoane fiind evacuate. Alte 8 persoane au ieşit singure din imobile, în zonă fiind emis mesaj RO-Alert pentru avertizarea populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari vâlceni au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, ca urmare a avarierii unei conducte de gaze, în localitatea Ocnele Mari. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială CBRN”, a transmis, miercuri, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că a fost emis mesaj RO-Alert pentru informarea populaţiei din zonă şi a fost anunţat Distrigaz.

”Forţele ISU ajunse la faţa locului au constatat că sunt pierderi de gaze din conducta avariată, dar şi că sunt 2 echipe de la Distrigaz care lucreza pentru remedierea avariei (fisura este la o conductă magistrală). Echipajele ISU au balizat zona şi au realizat un perimetru de siguranţă. Pentru a fi în afara oricărui pericol, pompierii militari au evacuat 5 persoane (una nedeplasabilă) din patru gospodării, aflate în zona evenimentului. Alte 8 persoane s-au autoevacuat”, a mai transmis sursa citată.

 La faţa locului intervenţia este în plină desfăşurare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.