Arma de serviciu a unui poliţist din judeţul Vâlcea a fost furată, după ce persoane necunoscute i-au spart casa. Superiorii agentului au demarat o anchetă vizând modul de păstrare a armamentului din dotare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 03.02.2019, poliţişti din cadrul Sectiei nr. 9 Pietrari au fost sesizati cu privire la faptul ca în locuinta unui poliţist din cadrul secţiei ar fi pătruns persoane necunoscute, de unde ar fi sustras bijuterii şi armamentul de serviciu din dotarea poliţistului”, a anunţat, luni, Poliţia Judeţeană Vâlcea. 

Sursa citată a precizat că au fost mobilizate toate efectivele în vederea efectuării de cercetări, în cauză existând un cerc de persoane bănuite.

Totodată, Poliţia Vâlcea a precizat că a fost demarată o anchetă internă ”cu privire la modul de păstrare a armamentului”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.