Un vagon care face parte dintr-un tren de marfă operat de o companie privată a deraiat, joi după-amiază, în staţia CF Medgidia. CFR anunţă că traficul de călători nu a fost afectat în urma incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Trenul privat de marfă, care asigura transport pe relaţia Tulcea - Slatina, se afla în circulaţie pe linia 10 din staţia CF Medgidia, când s-a produs deraiarea celui de-al patrulea vagon din compunerea garniturii”, anunţă oficialii CFR.
 
Conform acestora, în urma incidentului traficul feroviar de călători spre şi dinspre Constanţa nu a fost afectat, trenurile pentru această direcţie fiind trasate, în staţia CF Medgidia, doar pe liniile de la 1, 2, 3 şi 4.
 
Echipele de intervenţie ale SRCF Constanţa au acţionat pentru repunerea pe şină a vagonului respectiv, la ora transmiterii acestei ştiri operaţiunile fiind terminate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.