Poliţiştii din Tulcea au depistat, în localitatea Mihail Kogălniceanu, un bărbat de 25 de ani pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Bărbatul era căutat în vederea cercetării pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi constituire a unui grup infracţional organizat, prejudiciul estimat ridicându-se la 60.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Română a anunţat, marţi, că un bărbat de 25 de ani din Tulcea a fost prins de poliţişti în localitatea Mihail Kogălniceanu. El era urmărit internaţional, fiind suspectat de furt şi constituirea unui grup infracţional în Germania

”Faptele au fost săvârşite în perioada iulie 2017 – mai 2018, prejudiciul cauzat de acesta fiind de aproximativ 60.000 de euro”, anunţă Poliţia Română.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, iar în cursul zilei de marţi va fi prezentat de poliţişti Curţii de Apel Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării acestuia către autorităţile judiciare din Germania. 

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.