Un bărbat din judeţul Cluj, condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni şi care era dat în urmărit a fost prins pe Aeroportul Internaţional Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 30 mai a.c., în jurul orei 14,30, în incinta Aeroportului Internaţional Sibiu, terminalul Sosiri, poliţiştii din cadrul Postului de Trecere a Frontierei Aeroport Sibiu au depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din judeţul Cluj, pe numele căruia, în cursul anului 2021, Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii”, a transmis, marţi, IPJ Sibiu.  

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, respectiv complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 

Persoana în cauză a fost preluată de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu şi, ulterior, încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.   

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.