Poliţiştii au urmărit pe străzile Constanţei un şofer care avea comportament haotic în trafic şi care era suspectat că ar fi consumat substanţe interzise. El a fost blocat în trafic, dus la spital unde a refuzat să îi fie recoltate probe de sânge. Bărbatul a fost internat la clinica de psihiatrie deoarece era agitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au urmărit în trafic, vineri după amiază, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani.

Poliţiştii au constatat că acesta avea un comportament agresiv în trafic, existând suspiciunea că se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

“Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al poliţiştilor, continuându-şi deplasarea şi fiind interceptat la intersecţia dintre străzile Dispensarului şi Cişmelei.Deoarece existau indicii că a consumat substanţe psihoactive, bărbatul a fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea prezenţei substanţelor psihoactive în sânge”, a anunţat IPJ Constanţa. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa citată a precizat că bărbatul era agitat şi necooperant, iar din acest motiv la sediul Secţiei 2 Poliţie Constanţa a fost solicitat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, care l-a transportat pe acesta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Constanţa, şi, ulterior, la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.